New In: Gucci Buckle Belt.

nelt1

 

nelt10


hihi

 

Hej på er! Här är mitt senaste inköp. Ni som följer mig på Snapchat har redan fått se det (VTornegren)! Kikat här i Stockholm då det var slut i storlek och samma med butikerna i London. Nu i Paris så fanns det dock äntligen så nu är det mitt, wiho. Redan använt det typ varje dag sedan jag köpte det, hihi. Känns så rätt med bälte nu, helt klart mitt nya måste när det kommer det accessoarer. Puss!

/ Hi guys! Here is my latest buy. For those who follows me on Snapchat have already seen it (VTornegren)! Been looking for it in Stockholm but they had no ones in my size and the same in London. But now i Paris they finally had one, yey. Already used it every day since I bought it, lol. Feels so right with a belt on my hips, my new accessories addiction for sure. Kisses!

7 Responses to “New In: Gucci Buckle Belt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *