Todays Outfit – That Masculine Style.

outfut8 outfut4 outfut7 outfut1

My Look:

Bag – Saint Laurent
Shoes – Zara (similar here)
Blazer – Malene Birger
Top – Gina Tricot
Trousers – H&M

Godmorgon fina! Något jag älskat sedan way back är den maskulina stilen. Den går liksom inte ur mig. Förut bar jag så kallade “gubbskor” väldigt ofta, så när jag såg detta par på Zara kunde jag liksom inte hålla mig. Tog steget längre i det maskulina och satte på mig ett par högre strumpor till och med, haha. Burit dessa skor tillsammans med ett par svarta tighta jeans och massor med olika överdelar på senaste. Jag ligger fortfarande i någon slags influensa, men så tacksam över snön ute som gör att det blir ljusare dock. Ska försöka ta mig upp ur sängen nu och fota lite åt er! Puss på er.

/ Good morning <3 Something I’ve been loving since a start blogging is the masculine style. I just can’t let it go. For some years ago I used these “old man shoes” very often, so when I saw these pair on Zara I just had to buy them. I even took one step longer in the masculine style and added a pair of visible socks, lol. Been using these to black slimmed jeans and a lot of different uppers. I’m still having the flue, but I’m so thankful for the snow outside that makes the days lighter. I will try to get up from the bed today and take some photos for you. Xx 

16 Responses to “Todays Outfit – That Masculine Style.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *