Denim + Denim.

jeans2

 

denim2

 

jeans1

 

jeans3

My Look:

T-shirt – Asos (here)
Denim Jacket – Asos (here)
Jeans – Won Hundred (old)
Sunglasses – Ray Bam
Pumps – Asos

Hej fina! Fy vad trött jag varit idag, haha. Klev upp sex imorse efter tre timmars sömn och tog flyget hem till Umeå. Deckade i sängen med katten på en gång och sov till halv ett, herregud.. Jag och Erik åker upp till Umeå för att fira jul och julledighet med vänner och familj. Kändes mysigt att åka ett par dagar tidigare! Jag tillhör väl en av dom som verkligen inte alls tycker om att fylla år så jag är glad över en ny dag som är som vilken som helst. Även om jag såklart är tacksam över dom som visar att dom uppskattar en lite extra den dagen. Här är i alla fall en denim on denim-look, älskar’t. Puss!

/ Hi guys! Oh god, I’m so tired today. Went up six this morning after a three hour of sleep and took the plane to Umeå. Crashed into my mothers bed with the cat in one second and just woke up, omg.. Me and Erik are in Umeå to celeb. christmas and holiday with friends and family. Felt cozy to come a few days early. I’m one of those people who hate my birthday so I’m glad it’s a new day. Even If I’m so greatful for those who try to make me feel reverse. Here is a denim on denim look, and I love it. Xx

26 Responses to “Denim + Denim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *