Layers.

klarre klar2 outfit4 klar1

My Look:

Shoes – Topshop (here)
Jeans – Asos (here)
Turtleneck – Gina Tricot (here)
Top – H&M


Hej fina! Kände
för att testa på denna “linne över tröja”-trend, haha. Idag är vår sista dag här i London. Jag är typ stolt över hur mycket vi hunnit med i jobbväg dessa dagar, wiho. Tycker förövrigt det är så himla skönt med mitt korta hår! För några månader gruvade jag mig för den tid då jag kommer bli “tvungen” till att sluta med löshår. Nu plockade jag ut det självmant och måste säga att jag är så glad för det. SÅ skönt utan. Även om jag nog alltid kommer känna mig finare i löshår så känns det väldigt bra. Nä, nu ska vi packa ihop och bege oss mot flygplatsen. Puss!

/ Hi guys! Wanted to try out this “tank over top”-trend, lol. Today is our last day here in London. I’m so proud over how much work we’ve produced these days. ..And It’s so nice to be without extensions. For some months ago I couldn’t  see myself without them, ever. But now it felt like the only choice and I’m so glad about it. SO nice. However – time to pack and take a cab to the airport. Xx

24 Responses to “Layers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *