Tailored Flares, turtleneck & a white shirt.

lundan1 lundan3 lundan lundan4

My Look:

Shoes – Topshop
Bag – Chloé
Trousers – Monki (here)
Shirt – H&M
Sweater – old one


Hej där! Alltså älskade
London <3 Kikade på värdet igår och såg ut som om det skulle regna varje dag, så vi bara jahapp äsch, det blir bra ändå. Så var det uppehåll hela dagen idag, SÅ nice. Fotat sönder bokstavligt talat och hunnit med lite London Shopping. Imorgon däremot ska det ösa ner så då ska vi besöka någon galleria och mysiga restauranger & cafeér vi kikat. Nu har vi beställt pizza från Dominos och ska äta i hotellsängen, haha. Bästa!

/ Hi guys! Deeeear London <3 Checked up the weather for the days we planned to visit and it looked like a storm was coming. So when the sun came this morning we were more than happy. We’ve been shooting our asses off and had time for some shopping. Tomorrow the rain is coming for real so we will visit some malls and restaurants we been looking at. Now we just ordered some pizza from Domino’s and will eat in our hotel bed, yummy. Xx 

9 Responses to “Tailored Flares, turtleneck & a white shirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *