Insta Lately #22

insta

@victoriatornegren – 630.000 followers

Hej bästa ni! Här kommer lite bilder från min Instagram på senaste. Ser ni hörlurarna i bild nr 6? SÅ bra och fina hörlurar i brons. Ni får 30% off med koden “victoria” på deras hemsida – här. Perfekta julklappen! Som ni ser har jag fastnat lite för logotypes tillsammans med vitt och svart 😉 Nu ska jag upp i förrådet och hämta ner lite grejer till packningen. Vi har vindsförråd och jag är livrädd. Men det får vara värt det! Puss

/ Hi guys! Here is some pictures from my Instagram. Like you can see I’m hooked on the logotype black/white kinda thing 😉 Now I have to go up to our attic to get some pieces down for my packing to London. I’m so scared. But it’s worth it! Xx

6 Responses to “Insta Lately #22”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *