Raw Edge Jeans & A Leather jacket.

RI5

 

RI5

 

RI6


M
y Look:

Céline – Belt Bag
Jacket – Acne (here)
Shoes – Windor Smith (here)
Jeans – River Island
T Shirt – Muji

Hej fina och förlåt för utebliven bloggning igår. Hade tänkt ta outfitbilder men det det var så himla mörkt igår. Det blev inte ljusare idag direkt dock, haha typiskt. Aja, ni ser ju i alla fall hur jag ser ut. Hur balla är inte mina nya jeans från River Island?  Johanna  hade med sig ett par till New York och jag var bara tvungen att köpa ett par likadana. Fick kämpa lite och därmed också veta att dom kommer i butik igen under julrean, whoop. Säger också hejdå till min Céline Belt bag, inte använt den så mycket som jag trott så den ska säljas. Buhu! Puss

/ Hi guys and sorry for not blogging yesterday. My plan was to take some outfit pictures but it was so dark. It wasn’t lighter today though, damn.. lol. However, at least you can see my look. How cool aren’t my new jeans from River Island? Johanna had a pair with her when we were in New York and I just had to buy myself a pair. Hello jeans and bye bye Céline Belt bag. Haven’t used it as much as I should so I’m gonna sell it. Kisses!

14 Responses to “Raw Edge Jeans & A Leather jacket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *