Morning In My Shades Of Gray.

Namnlöst-1 cofee1

Godmorgon hjärtan! Eller.. Denna post kom upp lite senare än tänkt. Kollade på vädret igår och insåg att det skulle vara sol idag, hur underbart? Blev genast mer motiverande att stiga upp i mörkret. Haft en riktigt mysig morgon faktiskt, tagit vara på både mörker och ljus. Snart ska jag och Erik ta oss en sen lunch och sedan ska jag iväg på möte. Som ni ser satsar vi på gråa kulörer i vår säng, stickat och linne. Älskar att ha en massa tyger att värma sig i. Puss!

/ Good morning sweethearts! Or.. this post came up a little bit later than expected. I watched the weather yesterday and saw that we will have some sun today. How amazing? Got so much more motivated to get up in the dark. Had a really cozy morning, I’vet been taken advantage of both the dark and the light. Soon me and Erik will have some lunch and after that I’m off to a meeting. Like you can see we’re going all in on gray shades in our bed, knitted and linen. Love to have a lot of fabrics to cuddle in. Xx

9 Responses to “Morning In My Shades Of Gray.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *