That Windy Beach.

beachy3beachy1

Products:

Shirt – Asos (here)
Hat – Asos (here)
Shorts – Forever 21
Bag – Sold out


Hej bästa ni!
Här kommer två bilder från en blåsig promenad längst sandbarerna på Isla Holbox. Tror denna stråhatt har varit med på varenda bild från resan, haha. Idag tog jag en sovmorgon men har ändå fått bort lite jobb nu på morgonen. Nu ska jag få i mig lite lunch, gjorde nachotallrik igår. Så enkelt! Köper bara köttfärs, steker med taco-krydda som vanligt och sedan har jag gräddfil, salsa och melted cheese och nachochips på sidan (ibland köper jag green&garlic maxdippen också). Så gött och räcker typ en vecka, haha! Billigt och “bra”. Ska städa efter jag ätit, hade någon slags plan om att visa upp vårt vardagsrum för er. Det är ju faktiskt i princip klart nu! Puss

/ Hi guys! Here is two pictures from a windy walk algon the sanbars on Isla Holbox. I think this hat have been on every photo from that trip, lol. Today I slept a while longer than I usually do, but I still got some work doing this morning. Now I will eat some lunch and start cleaning our apartment! Had some plan about showing you our livingroom. It’s pretty much done. Kisses!

4 Responses to “That Windy Beach.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *