A West Village Dream.

westiz2 westiz westiz7 westiz8

My Look:

Jeans – Monki (here)
Sweater – Vero Moda (here)
Shoes – Topshop (here)
Blazer – Zara
Cap – H&M


Hej fina! Slängde
ihop dessa i all hast. Haft en lite stressig förmiddag! Min jetlag har inte gått ur kroppen så vred mig till klockan tre inatt och var måttligt seg imorse så allt tog 100 ggr så lång tid, haha. Ska äta lite lunch och sedan skynda mig till ett möte. Ikväll har Gina Tricot en liten middag och presentation av deras ss16-kollektion. Så taggad! Fixat ett inlägg för ikväll så vi hörs då. Puss!

/ Hi guys! Fixed these photos in a hurry. My jetlag have still not left my body so I were awake until 3 and was so slow this morning so everything took 100 times longer, lol. Now I will have some lunch and run to a meeting. Tonight Gina Tricot have a little dinner and presentation of their ss16-collection, can’t wait. I have a post coming for you later today! So talk to you soon :*

13 Responses to “A West Village Dream.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *