Outfit On The Floor – Beach Edition.

onlefloor1 svart

 

Hej fina! Idag kommer dagen spenderas på en båt. Därför får ni en liten dagens fast på “golvet” istället. Själv älskar jag denna typ av bilder och tycker dom kan vara minst lika inspirerande. Imorgon har vi sista dagen på ön och vi har fortfarande massor med jobb kvar att göra. Som alltid när en resa börjar ta slut så får man ju lite hemlängtan. Min lakrits tog slut redan första veckan så just nu ser jag väldigt mycket fram emot en fet godispåse och bocka av alla program vi missat – typ alltid det jag saknar mest, tragiskt. Haha.. Puss!

/ Hi guys! We will spend this day on a boat. Therefor you get an “todays” but on the floor instead. I love this kind of pictures and see them as much inspiring as other ones. Tomorrow we have the last day here, but still a lot of work to do. Like always when a trip is starting to come to an end I feel a bit homesick. My candy were gone already after one week so I have some cravings for a big bag of candy (swedish candy <3) and see all the tv-shows that we missed. Sad but true. Xx

8 Responses to “Outfit On The Floor – Beach Edition.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *