In The Garden.

garden1 garden2

Hotel Las Nubes

BIKINIhere
HAThere

Vi bor hotellet “längst bort” på ön.  Trots att hela ön ekar lugn så upplever jag en väldig “ensamhets”-känsla här borta. Något jag strävar efter på dom flesta solsemestrarna. Perfekt location med en altan som har både en mysig restaurang och trappor rakt ner i det turkosa havet. På grund av hur hotellen ligger (nästan alla längst stranden) så är det många som skippar pool här. Därför är jag extra tacksam över att det finns massvis med pooler här, rättare sagt tre stycken. Jag älskar nämligen att ta morgondopp! Här får ni lite bilder från imorse. Kram!

/ We live at the hotel that is most “far away” from the small town. Although the whole island oaks calm and silence I feel a “loneliness”-feeling here. Something I prefer on a trip like this. A perfect location with a balcony with stairs down to the turquoise water. Many of the hotel is placed near the one and same beach here and many hotels is skipping a pool. Therefor I’m extra greatful that this hotel have a lot of pools (three). I love to have a morning swim! Here you get some pictures from this morning. Hugs!

12 Responses to “In The Garden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *