Our Little Beachhouse.

CANCUN10tcancun12

 

cancun5


Some pictures from our beach house at El Dorado Casitas Royale Resort.

 

Hej fina! Vi har det helt fantastiskt här borta. Vi har vårt eget litet strandhus här och resorten är nog en av de lyxigare jag och Erik besökt. Tänkte ta det lite lugnt igår första dagen och la undan kameran och tänkte att jag skulle ha hela dagen på mig idag att fota. Såklart ska det spöregna, haha. Kharma for a blogger. Det sprack i alla fall upp på eftermiddagen så hann fota dessa till er. Älskar livet! Sådan frihetskänsla att somna till vågorna, vakna till soluppgång och några kliv ner till stranden från sängen. Puss!

/ Hi guys! We have an amazing time over here. I didn’t pick up the camera the first day so I planned to take a lot of photos today instead. Well.. It was a good idea until we woke up to a rainstorm. Kharma for a blogger.. We got some sun in the afternoon so I took these for you. Love life! The feeling when you fall asleep to the noise of ocean breeze, wake up to sunrise and have a few steps to the beach from your bed. Xx

13 Responses to “Our Little Beachhouse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *