Shopping tips: The Little Black Dress.

klänningar


Adlinks:
1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE


Jag älskar den
lilla svarta, så perfekt att anpassa till alla olika sorters humör och tillställningar. Passar lika bra till ett par ankelboots som till ett par sneakers eller lårhöga stövlar. Den lilla axelbandsväskan blir en perfekt detalj om du ska bära en till fest. Klickade in mig på Nelly och j*klar vad dom hade många perfekta, så jag kände att jag ville göra ett kollage och dela med er. Tänkte skriva vilka som är mina favoriter men jag kan fasen inte välja, haha. Puss!

/ I love the little black dress, so perfect that you can fit it into all kinds of events and dress is after which mood you are in. Right now I’m really in to matching the black dress to a pair of knee high boots. And the small cross over bag is a perfect detail to your party outfit. I clicked in to Nelly and damn what they had many perfect dresses. Had to make a collage and share with you. My plan was to write my favorites but I can’t decide..lol. Xx

5 Responses to “Shopping tips: The Little Black Dress.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *