Cropped Flare & An Oversized Coat

outfit5 outfit1

 

outfit3

 

outfit2

My Look:

Shoes – Topshop (here)
Jeans – H&M
Coat – Asos (here)
Turtleneck – Dressmann

Hej bästa ni! Då jag varit i Umeå i veckan har det funnits vissa jobb jag inte kunnat göra och med deadlines idag så fick jag kliva upp supertidigt och nu är jag äntligen klar. Här kommer min sista look från London, buhu. Ska dock till New York måndag nästa vecka (den 2:a) så då jäklar ska det fotas. Jag är ju så märklig, när jag bodde i Umeå åkte jag till Stockholm för att fota outfits och nu när jag bor här är vill jag åka till andra ställen. Haha! Skärpning på det dock, bara någon fix-idé jag fått. Nu ska jag gå och handla för kvällen! Hoppas ni får en mysig fredag. Själv ska jag äta godis och se Idol. Puss!

/ Hi guys! Because I’ve been home It’s some jobs that I couldn’t do and with deadlines today I had to wake up superearly, but now I’m finally done. Here comes my last look from London *crying*. But I’m going to New York next week (2th) so then I will take a lot of new photos. I’m so weird, when I lived in Umeå I went to Stockholm to take my photos and now when I live here I wanna go somewhere else. Lol! Need to change that thought. Now I’m going to buy some things for tonight! Best

18 Responses to “Cropped Flare & An Oversized Coat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *