In My New Jacket.

www4wwwwww1www5


My Look:

Shoes – Asos
Blazer – H&M
Jeans – Levi’s
Belt – H&M

 

Hej bästa! Haft en sådan himla bra dag. ÄLSKAR höst. Idag var det perfekt temperatur ute, jobbade hela förmiddagen och sedan har jag faktiskt varit och shoppat lite i höstmörkret. Så mysigt! Var ute efter två saker och hittade dem båda. Händer fasen aldrig, haha. Detta är i alla fall ett av mina senaste köp som jag gjorde i helgen på H&M. Den är lite kortare än de “kavajer” jag är van med och har även axelvaddar. Tycker den är grym! Nu ska jag ta en kylig PW innan jag påbörjar lite nattjobb som har deadline imorgon bitti. Puss!

/ Hi guys! I had such an amazing day. I LOVE the autumn. It was perfectly cold outside today, worked all morning and then I got out for some shopping in the autumn darkness. So cozy! I searched for two specific pieces and I found them both.. When does that even happen? This jacket is one of my latest buy. It’s a short blazer with shoulder pads. I think it’s so cool. Now It’s time for me to take a PW before I start some night work, I have a deadline early tomorrow morning. Xx

1

19 Responses to “In My New Jacket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *