Whats In The Orange Hérmes Box.

hermes hermes2
vit

För er som följer mig på Instagram såg ni kanske att jag la ut en bild på en orange box igår. Detta är alltså vad som var i den! Jag och Alex gick in på Hérmes-butiken igår för att kika en sak åt henne. Så såg jag bara att dessa sandaler stod där. Ett sista par i min storlek. Hade inte ens tänkt tanken på att dom skulle finnas i Sverige så jag blev superglad och köpte dem. Lite fel i säsong men reser ju väldigt mycket så dom kommer garanterat användas flitigt ändå.

/ For you who follow me on Instagram you saw my post with the orange box. So here is what’s in it. Me and Alex went to the Hérmes store yesterday to look for a thing for her. Then I just saw these sandals, one last pair in my size. I haven’t even thought about we having them here in Sweden so I got so happy. Just had to buy them! Wrong season to buy sandals but because I’m out traveling a lot I will use them pretty much. Xx

 

6 Responses to “Whats In The Orange Hérmes Box.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *