My Nude Look – Step By Step.

loreal4loreal1Just the foundation.

Just nu har jag ett samarbete tillsammans med Loréal och deras app “make up-genius”. I och med detta kommer jag att ha en “egen” nude look som ni kan testa i appen. Min look heter Nude Beige och jag tänkte visa er lite steg för steg hur jag lägger den.

loreal8I start with the eyeshadow. 

loreal3I use number 2 on the lid, number 3 on the crease, number 1 as a highlighter and number 4 as a liner.

Jag använder nummer ett som highligther under ögonbryn och i inre ögonvrån. Nummer två använder jag över hela ögonlocket. Nummer tre lägger jag i den yttre ögonvrån och nummer fyra lägger jag som en eyeliner på övre fransraden och delar av den nedre. Viktigt – Glöm inte att sudda ut de skarpa kanterna med penseln (ju mjukare desto enklare). Tips – För att få en finare look, glöm inte att lägga lite skugga även under den nedre fransraden (ungefär halva).

loreal2Time for the blush.

loreal5Just add some colour to the lips and -done!

Tips: Jag gillar inte allt för färgstarka läppar. Så jag brukar lägga på lite läppbalsam på mina läppar och sedan “dutta” fingret på läppstiftet och sedan på läpparna tills jag får den färgen jag vill uppnå.

______________________________________________________________________

Vill du också att din look ska synas i Make Up Genius Appen samt kunna vinna ett kit produkter från Loréal av ett värde av 1000 kronor? Det du behöver göra då är att ladda ner appen och testa en av Nude-lookerna som finns, knäpp en bild och lägg upp den på Instagram. Tagga bilden med #mynudelook och @lorealparisse. Tävlingen avslutas den 17:e september! Läs mer HÄR om tävlingen och lycka till.

7 Responses to “My Nude Look – Step By Step.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *