MENU
9:18 | August 24, 2015

Travel Time.

Fashion,Okategoriserade
bag2 bag3
270710-0014_5


Äntligen, äntligen
är det vår tur att packa väskorna. Jag är fullt medveten om att jag och Erik är väldigt bortskämd när det kommer till att resa. Säkert just därför jag känner sådan abstinens av att resa när vi “bara” är hemma för ett längre tag. Next stop är Kroatien – Hvar (tacksam för tips) och sedan blir vi hemma i två dagar innan vi åker vidare till Bali. Jag är SÅ laddad. Men först – Fashionweek. Visar min look ikväll. Puss!

/ Finally it’s our turn to pack our bags. Of course I know we are very lucky to have the life that we have with all our trips around the world. But I think that’s also why I feel a bit restless when we’re “just” home for while. Next stop is Croatia – Hvar (give some tips please) and after that we will be home for two days before we’re off to Bali again. I caaaaan’t wait. But first – Fashionweek. I’ll show my look tonight. Kisses!

12 Responses to “Travel Time.”

 1. meemson on

  så glad att du äntligen kommer till mitt land! du kommer att gilla kroatien :) hvar är en av våra vackraste öar. för att bada åka en av de lilla båtarna till paklenski otoci (paklenski öar) där finns många vackra stränder, besök hula hula beach bar, ta en promenad genom ortens lilla stengator, ät fisk…. :D

  Reply
 2. marie on

  oh, dear, welcome to my country! Hvar is a small island and everything is very accessible. CARPE DIEM – great place to night go out. The food is excellent, try homemade proscouto and cheese (you can get in all restourants), homemade almonds cake, figs … If you can – visit Dubrovnik, it’ not too far away.
  Excellent timing: less crowded, weather is still good and sea is warm too. I wish you safe trip and a lot of fun…

  Reply
 3. Tanja on

  Kroatien känns väldigt uttjatat, ALLA åker dit. Alldeles för mycket turister där numera. För så där en 10 år sen var det bra. Men nu gäller det att hitta nya ställen tror jag!

  Reply
 4. Hanna on

  Hi Victoria

  I have been to Hvar and it is beautiful there. I would recomment you to also visit the neighboring island called Brač. On this Island you find one of the most beautiful beaches. It is called Zlatni Rat (golden horn) and is located next to the city Bol. You should definately go there.
  Best wishes from Germany.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)