Todays Outfit – Leather Jacket And Boyfriend Shorts

victoriatornegren16victoriatornegren13

victoriatornegren12victoriatornegren11victoriatornegren15

My look:

Belt – H&M
Shoes
– Windsor Smith (here)
Jacket – Acne (here)
Shorts – Cheap Monday
T-shirt – Gina Tricot


Hej på er!
Här får ni en look jag bar ikväll när jag och Erik gick ut och åt. Denna vecka är kaos för mig, man märker verkligen att semestern är över för de flesta. Idag hann jag i alla fall bocka av två foto-jobb och nu ska sätta mig och förbereda mig inför ett stort möte som jag har imorgon. Ska nämligen upp tidigt för att köra ett pass med min PT innan så får bli lite nattjobb. Tycker det är rätt mysigt dock! Hörs mer imorgon. Puss på er!

/ Hi guys! Here you have some pictures of what I was wearing when me and my boyfriend was on our way to a restaurant earlier this evening. This week is crazy, you really notice that almost everyone is back from their vacays. Today I had two photo-jobs done and now I will sit down and prepare for a big meeting tomorrow. I have time with my PT tomorrow morning so night job it is. I think it’s kind of cozy though! Talk to you more later. Kisses!

1

29 Responses to “Todays Outfit – Leather Jacket And Boyfriend Shorts”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *