New In: High Waisted Denim Skirt

kjol2kjol1

Find it HERE

Helt glömt bort att visa denna kjol. En jeanskjol med hög midja visade sig vara precis det som saknades i min garderob, använt den som fasen sen jag köpte den. Instoppade t-shirts med snekaers, converse eller tofflor. Längtar som en tok att få fota outfits till er. Känns som att allt är på paus tills jag blir Stockholmsbo, dvs på måndag. Long story men mitt plan blev försenat så missade mötet, löste sig ändå men får istället nycklarna på måndag. Så då jäklar! Puss.

/ I’ve totally forgot to show you this skirt. A high waisted denim skirt was a thing I apparently have missed in my wardrobe since I’ve used it a lot since I got it.  Tucked in t-shirts with sneakers, converse or birkenstock. I wanna shoot outfit pictures noooow.. It feels like everything is set on paus until I live in Stockholm for real – which is on monday, yey. Long story short – My flight was deleyed yesterday so I missed the meeting so I’ll get my keys on monday instead. Kisses!

15 Responses to “New In: High Waisted Denim Skirt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *