Insta Lately #20

Desktop-004

1. Bästa stoppet i Cali! 2. På väg hem-look! 3. Hur mycket jag än ogillar Vegas älskar jag denna skylt, haha.
1. Best stop in Cali! 2. On my way home – look! 3. Hate Vegas but I do love this sign! Desktop4. Så glad att vara hemma med min fina! 5. Lite TBT till Mexico. 6. Älskar mina nya shoes!
4. So happy to be home with my best one! 5. TBT to Mexico, miss that place. 6. Looove my new shoes.Desktop-0057.  Rosa himmel är fortfarande magi för mig 8. Lite poséeee 9. Älskar Venice solnedgång, SÅ vacker.
7. Pink skies is still magic for me. 8. Poseeee 9. Love the sunsets in Venice, so beautiful.

Fullskärmsinfångning 2015-07-02 101548.bmp


Här får
ni lite bilder från min Instagram på senaste. Jag klev upp tidigt i morse för att få iväg lite jobb och få lite tid ute i solen. Så jag ska ta mig lunch nu och jobba på brännan lite. I e.m måste jag packa då jag åker till Stockholm imorgon för att.. få nycklarna till vår lägenhet(!). Så imorgon blir jag officiellt Stockholmsbo. Erik är kvar i Umeå ett tag och jobbar m.m, men sen så börjar vårt äventyr. Hörs senare! Glöm inte att följa mig på Snapchat btw: VTornegren. Puss!

/ Here you have some pictures from my Insta latley. I woke up early this morning to get some job done so I would have some time over to spend in the sun. So now I will have some lunch and work on my tan. This afternoon I have to pack, because tomorrow I’m leaving for Stockholm to… get the keys to our apartment in Stockholm. YEY! Erik will be in Umea for a while to work and so on, but after that we can begin our adventure. Talk to you later! Btw, don’t forget to follow me on Snapchat: VTornegren. Kisses!

6 Responses to “Insta Lately #20”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *