Cactus Garden.

victoriatornegren3victoriatornegren2victoriatornegren4victoriatornegren1
Pictures: Karin Bylund

Shoes – Henry Kole (here)
Shorts – Levi’s (here)
Blouse – Asos (here)
Hat – Åhléns (similar here)

Hej på er! Här kommer en look vi fotade vid Cactus Garden i Joshua Tree. Så vackert! Nu har vi kört genom Death Valley och upplevt 50 graders värme, sjukt. Vårt stopp blev Mammoth Lakes, en liten stad bland bergen. Luften är så mycket friskare här, känns som att jag kommit hem till Norrland typ, haha. Idag har vi tid för lite fritid så ska snart gå ner till byn och kolla lite innan vi åker till en vacker sjö lagom till solen går ner. Så mysigt. Puss!

/ Hi guys! Here is a look we took at the Cactus Garden in Joshua Tree. So beautiful! Now we’ve drive through Death Valley where it was 50 C. SO hot! Now we’re in a small mountain village in Mammoth Lakes. The air is so fresh here, feels like I’m home in my wonderful north. Today we have some free time so we’re planning to go down to the village before we take off to a beautiful lake. So cozy!  

28 Responses to “Cactus Garden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *