Roadtrip Randoms

snapshot9snapshot8snapshot7snapshot1snapshot11snapshot4

Some snapshots from the trip.

Hej på er! Här får ni lite “random bilder” från de senaste dagarna. Nu har vi tagit oss från Phoenix till Williams och sedan Vegas. Väldigt intensivt schema så känns sjukt att vi bara varit borta i några dagar. Älskar högt tempo dock så jag stortrivs. Just nu är vi dock i Vegas, vilket inte är ett ställe jag stortrivs i. Samma känsla som förra gången, plus att det är 45 grader. Lite väl varmt, haha. Gillar shoppingen dock! Nu är det dags för oss att dra vidare, idag ska vi köra igenom Death valley. Även om det kommer vara obegripligt hett så är jag supertaggad. Älskade att köra igenom där förra gången. Puss!

/ Hi guys! Here you have some random pics from the last couple of days. Now we’re in Vegas, I have the same feeling as I had the first time I was here, I really don’t like it. And it’s sooo hot.. Speaking of hot, tomorrow we will drive through Death Valley. I’m really excited though, I loved it the last time and I’m sure I will like it even more now. Kisses! 

15 Responses to “Roadtrip Randoms”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *