Todays Outfit – Oversized Shirt And Flares.

outfit2outfit4outfit6outfit1
Shoes – ATP (here)
Trousers – Gina Tricot (here)
Shirt – Rut&Circle (here)
Bag – Asos (here)
Hat – Catarzi (here)


Här får ni
ännu en semesterlook från mig. Som ni kanske märker älskar jag att bära helsvart, vitt och svart och gärna en stråhatt. Kollade ner i väskan och insåg att jag inte hade så mycket annat med mig, hehe oupsie. Nu är det dags att hoppa i säng. Hade tänkt spendera lite timmar i solen imorgon, vet inte riktigt vad jag lyckats med tidigare dagar men är då lika blek som när jag kom. Gillar inte att bara ligga och “steka” så kommer alltid på bra anledningar att göra allt annat än ligga i solen. Imorgon får jag lida lite, någon färg hade ju varit rolig att få. Puss!

/ Here you have another vacay look from me. Like you may notice, I love to wear all black, black and white and a strew hat. Looked down in my bag and realised that I didn’t really had so much more than just that, oupsie. Yesterday I was planning to get some tan, don’t know what I’ve done earlier. I don’t like to just lie in the sun so I always come up with some things I just have to do instead. Well, tomorrow I have to suffer a bit. Kisses! 

28 Responses to “Todays Outfit – Oversized Shirt And Flares.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *