Todays Outfit – Grey Sweater And Boyfriend Jeans

victoriatornegren4

victoriatornegren5

Hej fina! Här är ännu en look från New York. Knäppte av denna när vi var på väg till Central Park. Gårdagen blev som tänkt, lugn och mysig. Börjar man bli gammal när man slutat fira Valborg? Haha, kanske. Nä, vi har som sagt en himla massa att fixa i lägenheten så det är vad som står på agendan idag. Ska passa på att knäppa lite bilder jag med på hela vår lägenhet. Många som frågat om det! Puss

/ Hi guys! Here is another look from New York. We took these photos on our way to Central Park. Yesterday turned out like we planned, a calm and cozy evening. Like I told you we have a lot to fix in our apartment, so that’s what’s going on today. I will take some photos on our apartment too, many of you have asked about that. Puss

victoriatornegren6
Sweater – Asos (here)
Bag – Chanel
Shoes – NLY Shoes (on sale here)
Jeans – Asos (here)

21 Responses to “Todays Outfit – Grey Sweater And Boyfriend Jeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *