New In: Acne POP

acne1acne2

whiteFind them HERE

Hellu! Hoppas ni har en härlig lördag. Som ni kanske såg i mitt förra inlägg har jag äntligen blivit med ett par Acne Pop. Vet inte vad som fått mig att vänta så länge med att köpa ett par, tycker dom är som gjorda för min garderob. Ankelkorta jeans i perfekta tvätten. Me like! Erik tyckte dom såg “konstiga ut nedtill”, haha. Typ därför jag älskar dem! Har så mycket nytt att visa er. Älskar att shoppa på våren.

/ Hi! Hope you all have a great saturday. Like you may notcied in my last post I finally bought a pair of Acne Pop. Don’t know what took me so long, I think they’re made for my wardrobe. Ankle short and the perfect wash. Me like! Have so much new stuff to show you. I love spring-shopping. Xx

13 Responses to “New In: Acne POP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *