Notebooks.

calendar
890423-0425_5


Hej fina! Idag har
jag fixat en himla massa. Steg upp tidigt och försökte få i ordning på schemat den kommande tiden. Införskaffat dessa fina anteckningsböcker från Sealoe, mina räddare dessa dagar. Efter det tog jag mig till flygplatsen för att ta planet till Stockholm. Så sitter i skrivande stund på Arlanda Express. Ska åka hem till syster och sedan ska vi på ett Glitter event och supporta kenzalinsa. Tar med kameran! Puss

/ Hi guys! Today I had a lot to fix. So I went up early to get my schedule together for the coming weeks. I got these notebooks from Sealoe, my rescuer these days. After that I had to go to the airport to take the flight to Stockholm. So in this moment I’m sitting on Arlanda Express. I will go home to my sister, leave my bag and then we’re going to an event with Glitter to support Kenza. Kisses! 

10 Responses to “Notebooks.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *