MENU
16:27 | March 31, 2015

New In: Flare Set.

Fashion,New In,Okategoriserade

flarepants890343-0162_1Find it HERE

Hej fina! Tänkte bara visa upp mitt nya set från Gina Tricot. Har ju helt fått en dille på det här med vida brallor. För ett år sedan hade jag nog aldrig tagit på mig det, men nu är jag helt obsessed. Så roligt hur det kan ändras så. Inte riktigt där med jeansmaterial ännu, men det kommer väl.. imorgon typ, haha. Gillar ni vida brallor? Kram!

/ Hi guys! Just wanted to show you my new set from Gina Tricot. I have a small obsession with wide leg trousers right now. For a year ago, I never would have a pair on me. So funny how things like that change so quickly. I’m not really there with denim material yet, but I guess that will come too.. tomorrow or something, lol. Do you like wide pants? Kisses!

11 Responses to “New In: Flare Set.”

  1. Annie on

    Köpte ett par svarta från nelly, vet inte om jag vill ha dom till en collegetröja i soffan eller med en snygg topp o klackskor! Helt underbara!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)