Birthday Brunch

rami2These beauties! Janni, Lisa & Kenza 

image1 (16)Me & The Birthday Kid

rami7Whole gang that was celebrating Rami.

rami8

This brunch, omg.rami1Birthday kid!

Hej fina! Igår blev det dubbelt firande. Rami fyllde år så han hade bjudit in till brunch på Scandic Skanstull som var m-a-g-i-s-k. Efter det åkte stora delar av gänget och bowlade, jag kom sist som vanligt men är ändå skitkul. Haha! Sedan blev det att handla lite födelsedagspresenter till syrran som fyllde år i torsdags. Så igår kväll hade hon bjudit in massa brudar på vin och plockmat. Supertrevligt! Nu ska jag packa ihop lite här, åker nämligen hem till Umeå ikväll. Puss!

/ Hi guys! Yesterday it was Ramis birthday so we had a brunch at Scandic in Skanstull – which was a-ma-z-i-n-g. After that we went for some bowling, I really suck at that but it’s fun anyways. After that I bought some presents to my sister who had her birthday earlier this week. So yesterday we we’re a lot of girls at her place, just eating food and drinking some wine. So nice! Now I have to pack my bags, I’m going home tonight. Kisses!

 

5 Responses to “Birthday Brunch”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *