MENU
10:16 | March 28, 2015

Todays Outfit – Black Vest And Slimmed Jeans

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
vest2vest1

Hej fina! Sitter i skrivande stund i sängen på mitt hotellrum. Saknat att bo på Miss Clara, haha. Tog helt enkelt tillfället i akt nu i helgen när jag ändå skulle till Stockholm. Såhär såg jag ut igår när jag hade möten. Hur underbar är inte denna vest? Perfekt. Börjar verkligen slå mig att vi är tillbaks från vår resa nu och känner sådan ångest, skitjobbigt – hatar ångest. Men idag ska jag på brunch då bästa Rami fyller år och ikväll blir det att fira syster Alex som fyllde år i torsdags med en massa brudar. Precis det jag behöver idag, kommer bli skitbra! Puss.

/ Hi guys! I’m sitting in my bed at Miss clara for the moment, missed staying here, lol. Yesterday I looked like this when I had some meetings. How awesome isn’t this vest? I love it. So perfect. I really start to feel that we are back from our trip now and feel a little depressed to be honest. Hate that feeling! Well, today I’m going for a brunch with a bunch of people to celibrate Ramis birthday and tonight we’re celebrating my sister Alex for her birthday a few days ago with some girls. Exactly what I need. Kisses!

vest3

Photos taken by: Sania Claus Demina (read her NEW! blog here)

Shoes – Forever 21 (here)
Jeans – Asos (here)
Vest – Asos (here)
Bag – Prada
T Shirt – Nelly (here)

32 Responses to “Todays Outfit – Black Vest And Slimmed Jeans”

 1. Dress me up on

  Välkommen in till oss på Dress me Up.
  Vi uppdaterar vårt utbud flera gånger i veckan.
  Kanske behöver du kläder till studenten, bröllopet i sommar, utlandsresan, stranden, härliga sommardagar etc.
  Vi har det lilla extra. Och det vanliga också.
  Den 17 mars startade vi en Flash-sale med kraftigt neddragna priser.
  Precis lika bra kvalitet som resten av utbudet, men med skillnaden att vi bara har några kvar av de produkterna.
  Vi syns!

  http://dressmeup2.tictail.com

  Vårliga hälsningar Team DMU

  Reply
 2. Estelle on

  Har du din vanliga storlek på skorna? :) Känns ofta som att spetsiga skor är skönare om man går upp en storlek och lägger i en sula.. haha, så svårt när man beställer, vill gärna prova först liksom! Men blev riktigt sugen på både de svarta och de silvriga :)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   Svar: Hmm, kanske :) jag gick faktiskt ner en storlek då jag tyckte dem glappade så mycket baktill.

   Reply
 3. Therese on

  I really like your jeans, but are they the exact same as the ones in your link? I bought them, but they turned out to be quite light blue and not as dark as yours :/

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)