Mexico Snapshots

mexicohihiOne of many sandbars over here.

mexico3Rented a Golf Car.

IMG_1868

Those Levi’s <3

mexicana

So glad I have this one in my life.

mexico4

Wonder how much time I’ve been spending in this one.

Hej fina! Här har ni lite snapshots från Mexico. Nu har vi bara en (!) dag kvar i värmen innan vi beger oss till kylan igen. Så jag passar verkligen på att ha semester. Vi är på en så himla fin ö just nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Sanddynor överallt, vattnet är magiskt och det är galet långgrunt. Idag ska vi snorkla och förhoppningsvis få bada med lite sköldpaddor igen och kanske lite delfiner. Hörs i New York! Puss på er.

/ Hej guys! Here you have some snapshots from Mexico. Now we only have one day left in the heath, so I try to have a real holiday. We are on a the most wonderful island right now. Sandbars everywhere, the color of the water is magical. Today we’re off for some snorkeling with turtles again and maybe some dolphins. See you in New York! Kisses.

43 Responses to “Mexico Snapshots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *