Some Pictures From Todays Photoshoot.

behind2behind1behind3behind4

Behind the scenes from todays photoshoot

Hej fina! Här får ni några bilder från dagen. Var som vanligt superkul! Älskar att bli sminkad och tänker varje gång att jag måste lära mig hur man gör.  Fick ingen lunch och kommer till flygplatsen där strömmen slogs av en timme, håller på att dö dvs. Inga plan har fått landa eller lyfta så även om strömmen fungerar nu är det massa rubbningar. Håller på att börja gråta typ, haha. Kram.

/ Hi guys! Here you have some pics from the day. As usual superfun! I love to get my make up done and everytime I think that I have to learn how to do it. I didn’t get any lunch so I’m about to die. Got to the airport where the power have been turned off for an hour.. No plan have been able to land or board. I just wanna come home! I’m about to cry honestrly.. Hugs!

 

28 Responses to “Some Pictures From Todays Photoshoot.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *