SNAPSHOT #1 – BLURFIN’ IN MOROCCO

5F4A0196lapoint3lapoint2lapoint1lapoint4


Snapshots from these last couple of days.

Hi guys! Oh gosh, I really love it here. This place is so charming and got a lot of beautiful spots. We all been going crazy with our cameras. So fun to be on a trip with friends that all work as bloggers. It’s amazing to see how we all help each other out and turn the spots and places in to our own thing. Love the picture of me, Fanny & Lisa with our Levi’s. Today we are going to a village a few miles from here and do some shopping and just explore new lovely places. It’s one of the activities LaPoint who we are travelling with have fixed for the group on our surf free day.  I’ll bring my camera and show you later! Time for some outfit-pics from here too, right? Xx, Vic

/Hej fina! Åh GUD så underbart vi har det. Detta ställe är så charmigt och det finns otroligt mycket fina miljöer. Vi alla har fotat som galningar! Så roligt och intressant att åka med ett kompisgäng där alla är bloggare. Så fantastiskt hur alla hjälper varandra och skapar miljöer till något eget i våra bilder. Älskar bilden på mig, Fanny & Lisa med våra Levi’s i baren. Idag ska vi in till en liten by några mil härifrån som är en av några aktiviteter som LaPoint som vi åker hit med har fixat. Vi ska shoppa lite och upptäcka ännu fler fina platser. Det är vår surffria dag idag. Jag tar med mig kameran och visar er senare! Dags att fota lite outfits också, visst? Puss

25 Responses to “SNAPSHOT #1 – BLURFIN’ IN MOROCCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *