Todays Outfit – Blue Fur And Chunky Boots

3K9A8569
Shoes – Jeffrey Campbell, Jeans – Topshop, Fur – PelloBello (here), T-shirt – H&M

Hi guys! Sorry for my drug-face, lol. I was in the city this tuesday to fix some stuff before the trip, I had this outfit on so we just took a quick picture. It’s snowing a lot here right now like you can see but I actually like it. Hopefully it gets lighter soon. It isn’t so cold in the air so you don’t need to dress that warm. I thank the “fur” for these days, warm and cozy. I woke up early yesterday and took the fligh to Stockholm for a crazy day with so much planned. First a brunch at Mocco for Femimal, then a quick photoshoot with BikBok, Asos pressday, a meeting and now a Glossybox event. Tonight it’s a international dinner with Gina Tricot! Talk to you later! Xx, Vic

/ Hej fina! Förlåt för världens drug-face, haha. Var i stan förrgår och fixade lite inför resan så tog en snabb bild på vad jag hade på mig. Det snöade vääääldigt mycket, blev värre senare. Men jag gillar det faktiskt! Hoppas det blir lite ljusare snart. Det är faktiskt inte alls så kallt i luften så man behöver inte klä på sig lagervis för att inte frysa. Gillar de! Tackar “pälsen” dessa dagar, perfekt varm och mysig. Igår klev jag upp supertidigt och tog flyget till Stockholm för en galen dag med massor planerat. Först brunch på Mocco för Femimal, Asos pressdag, sen en snabb fotogrej med Bikbok, ett möte och sedan till Glossybox event på Lydmars. Ikväll ser jag fram emot en international blog dinner med Gina Tricot. Puss!

30 Responses to “Todays Outfit – Blue Fur And Chunky Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *