Todays Outfit

5F4A2373

5F4A2377

Hej fina! Åh, äntligen lite fritid framför datorn. Tragiskt nog längtat lite, haha. New York rockar så jäkla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Var lite varmt första dagarna men nu är det helt underbart. Upplever faktiskt lite höst så passade på att klä mig i stickat och mina nya AMAZING stövlar från Zara när vi promenerade runt i Soho igår. Känner mig inte helt bekväm i stövlar men ska lära mig, tycker ju att det är dösnyggt. Idag väntar sista heldagen här i New York, blä. Vi ska bocka av Brooklyn Bridge och massa shopping. Hoppas ni har det underbart! Bilder från det vi gjort här kommer såklart så fort jag får tid. Puss på er.

Translate/ Hi guys! Finally some free-time with the computer, have longing for that (I know, kind of tragic). New York rocking SO hard and I don’t really know what to say. It was a little bit too hot the first days but know we can feel a little bit autumn in the air so I took my new boots on. They are AMAZING. Today we’re having our last whole-day here in New York. We will check Brooklyn Bridge off our check-list and a lot of shopping. I hope you have an wonderful time! Pictures from the things we’ve done will be up as soon as I have time for it. Kisses!

5F4A23955F4A2393

Shoes – Zara (here), Sweater – H&M, Shorts – One Teaspoon, Sunglasses – Asos (here), Bag – Mango (here)

33 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *