Todays Outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hej godingar! Hoppas
allt är bra med er. Herregud alltså, vet att man verkligen inte får eller ska klaga, men satan så varmt jag har det i min lägenhet. Vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen. Slänger typ av mig alla kläder direkt jag kommer in innanför dörren och lägger och kramar om det kalla täcket och tar kallduschar om vartannat. Sitter just nu i fönstret med ena benet utanför, kvällen bjuder på lite kyla utomhus. Yey! Haha, hur som helst. Jag har det rätt lugn fram till helgen då jag och Fanny åker till Göteborg och Linköping för att paraja med er (!). Ska slänga upp lite information om det imorgon! Nu måste jag (försöka i denna hetta) sova. Godnatt! Puss

/ Hi you! I know I shouldn’t complain at all, but oh gosh. It’s so freakin hot in my apartment, don’t know what to do. I take all of my clothes off and hugs the cold sheets the same minute I get in. I’m now sitting in the window with one of my legs out, at least it’s a little bit cold on the nights. Yey! How ever. I have a kind of calm week before me and Fanny goes to Gothenborg and Linköping to party with you(!) this weekend. I will post you some info about that tomorrow! Now I have to sleep (try to in this heat). Night kiss!

P7302218

Shorts – Minimum (50% off here), Denimjacket – Asos (here), Shirt – Zara, Shoes – Mango (old), Bag – Lindex (old)

 

25 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *