Pick of today: Best Bitches Bracelet

894269-0023_1Buy it HERE

Kommer ni ihåg bästishjärta-halsbandet man bar när man var liten? Nu har det kommit in några nya varianter på marknaden såhär några år senare. Både “Best Bitches” armband, halsband (för tre och två) och klassiska forever friends för två. Tycker det är så nostalgiskt så det blir coolt. Om inte någon att dela med bara allmänt som smycke att bära. Båda på sig själv, love myself – haha nä skoja.

Translate/ Do you remember the best heart (forever friends)-necklaces you had as a child? Now there is some new ones on the market. Both “best bitches” bracelets, necklaces (for three and two) and forever friends necklace for two. I think it’s so nostalgic and cheesy that it gets supercool. If you don’t want to share it, I think it’s just cool to wear. Both on yourself, love myself – haha no, just kidding. Kisses!

 

8 Responses to “Pick of today: Best Bitches Bracelet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *