Todays Outfit

image11

Hej rara! Hoppas allt är bra. Själv sitter man och funderar kring framtiden lite och har väldigt många beslut att ta. Men det är samtidigt roligt. Till den ytligare delen börjar jag digga mina Mules, hade lite svårt för dem först och förstod inte riktigt varför jag köpte dem. Men nu gillar jag dem verkligen. Fick låna Ramis BLK DNM-jacka också, mums. Ja, detta kring jeansen, därför jag varnade förut då jag vet att jag hade denna outfit på lager också, haha. Ibland blir man så insnöad! Nu ska jag äta sen frukost, titta till solen lite och sedan städa lägenheten. Puss!

Translate/ Hi! Hope everything is amazing. I must say I really start to dig my mules, I didn’t like them at first and did question myself why I bought them. But know I must say I really like em’. And yes.. About the jeans, that’s why I warned you last time, I knew I had this one in my computer too. Now It’s time for some breakfast, watch the sun and then clean the apartment. Hugs!

image (66)

Pictures taken by: Sania Claus Demina 

Buy the look:

Belt – Here, Shoes – Here, Shirt – Here, Bag – Here, Jeans – Here, Jacket – Here

Downloads2

26 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *