New in: Black Bag With Silver Details

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsvart

Find a similar HERE

Ja, ni som följer min blogg vet ju min kärlek till svarta väskor med silver detaljer/kedjor. Kunde därför inte stoppa mig för att köpa denna variant från Pieces när jag var inne på Vila-butiken. Den är helt ny så verkar inte ha kommit ut på några webbshoppar ännu. Vet inte om bilden gör den rätta men den är rätt hård i materialet och har ett fint djup. Blir perfekt!

Translate/ The people who follows my blog knows my love for black bags with silver details and chains. Couldn’t say no to this one from Pieces when I was in the VILA-store in Stockholm. It’s all new so I can’t find it in any webshops yet. Don’t know if the picture give you the right picture of it, the material is kind of hard which I love. 

18 Responses to “New in: Black Bag With Silver Details”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *