MENU
11:54 | April 28, 2014

New in: Black Bag With Silver Details

Fashion,New In,Okategoriserade
OLYMPUS DIGITAL CAMERAsvart

Find a similar HERE

Ja, ni som följer min blogg vet ju min kärlek till svarta väskor med silver detaljer/kedjor. Kunde därför inte stoppa mig för att köpa denna variant från Pieces när jag var inne på Vila-butiken. Den är helt ny så verkar inte ha kommit ut på några webbshoppar ännu. Vet inte om bilden gör den rätta men den är rätt hård i materialet och har ett fint djup. Blir perfekt!

Translate/ The people who follows my blog knows my love for black bags with silver details and chains. Couldn’t say no to this one from Pieces when I was in the VILA-store in Stockholm. It’s all new so I can’t find it in any webshops yet. Don’t know if the picture give you the right picture of it, the material is kind of hard which I love. 

18 Responses to “New in: Black Bag With Silver Details”

  1. A on

    Hej Victoria! Klänningen från Solace London som du hade på Elle Galan, jag funderar på att beställa den och undrar vilken storlek du valde och hur du tyckte den passade?

    Kram!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)