The SALE is on

image1xxl (4)Press the picture to enter the sale!

Tänkte bara tipsa om att Asos rea satt igång. Blickade igenom lite snabbt och såg att dom hade en massa snygga sneakers, skinnjackor och bastoppar till grymma priser. Jag brukar bli så less att kolla alla sidor så jag bockar alltid i mina storlekar och ibland bara färgen svart och vit, haha. Ska titta igenom den igen på riktigt imorgon och lägga en beställning, håller tummarna på att det jag hittade är kvar. Puss!

Translate/ Just wanted to tell you that Asos sale is now on. I watched it a quicky and saw that they had a lot of cool sneakers, leatherjacket and basic tops to good prices. I will look again tomorrow and order some pieces, keep my thumbs that the sizes still are left. Kisses!

9 Responses to “The SALE is on”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *