#WindsorSmith

sko2Som ni ser kunde jag inte hålla fingrarna borta från en beställning av dessa slip-ons som jag bloggade om för ett tag sedan. Det tog bara dryga veckan att få dem! Kommer bli så himla bra att kunna bära dessa under kommande modeveckor. Så himla snyggt men också så bekvämt. Det blev ett par leopard och ett par i suede. Vill ha fler dock.. Men nu får det vara bra!

Transate/ Like you can see I couldn’t hold my fingers from buying these shoes I did a post about last week. It just took around a week to get them, so great. They don’t just look good, they’re comfy too, so they will be perfect for the fashionweeks that coming up. I ended up with a pair of suede and the leopard ones. 

sko1Buy them HERE

34 Responses to “#WindsorSmith”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *