Books & Cases

imageblack

Hej på er! Åh, idag har vi sol här hemma i Umeå så jag ska ta mig en lång promenad tills solen bokstavligen går ner då den börjat falla redan. Solljus ger så himla mycket, så gäller att ta vara på det när det väl finns. Tänkte bara snabbt visa upp mina nya böcker jag fick i julklapp som jag även använder som inredning. Är typ helt besatt i denna typ av böcker, sååå fina. Jag har även skaffat mig ett Iphone Case i samma motiv som min take away-mugg (ni i hittar det här). Snyggaste motivet ever! Gillar att skalet inte är så plastigt utan har en matt yta.

Translate/ Hi! Oh, finally we have some sun outside so I will go a powerwalk to the sun goes down (it already started to fall). Sunight gives so much! Just wanted to show you the books I got as christmas gifts, which I also use as interior. I also got myself a new Iphone Case in the same print as my take-away cup (find it here). Best print ever! I also like that the case don’t feel plastic with the mat top coat.

17 Responses to “Books & Cases”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *