Jacket x1 Colours x3

Downloads7

Buy them HERE

Jag har letat som en tok efter en ljusblå kappa som rara bloggkollegan Lisa snappade upp och skickade en länk till jackan längst till vänster. Jackan visade sig finnas i tre perfekta färger som borde finnas i allas garderober. Letat efter en ljusgrå kappa i evigheter också (har ju ett par rosa kappor annars hade jag inte tvekat på den)! Så kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra eller fortsätta jakten på längre varianter..Tips?

Translate/ I’ve been looking everywhere after a baby blue coat. Found this at Asos and noticed that it comes in three different colours that should be in every girls closet. Can’t decide if I should go for it, or wait and try to find a longer one.. Any tip?

25 Responses to “Jacket x1 Colours x3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *