Todays Outfit

vit helHej finisar! Det var då jäklar vad det fick för sig att regna i Stockholm igår. Så vi gick bara snabbt till min älsklingsvägg och knäppte av dessa. Hur duktig är hon inte, fina Sania! Åkte hem igår e.m och har idag bockat av lite grejer här hemma. Imorgon är jag tillbaka till Stockholm igen för lite möten och skojigheter, konferens fredag med I’m Next bland annat. Hörde att vintern och minusgraderna kommer till helgen! Så ja, det är fasen dags att skippa dom öppna skorna nu, suck! Puss

Translate/ Oh dear, what a rainy day in Stockholm yesterday so we just took these photos quick at my favorite photo-place. How great isn’t she, Sania! I took the flight home in the afternoon and had some things done at home today. Yesterday I will be back in Stockholm for some meetings and for some fun. I heard that the winter is coming this weekend, so bye bye open shoes.. Kisses!

vit det

Photos taken by: Sania Claus Demina

Skor – Jennie-Ellen (här), Jeans – Chicy (här), Kappa – Issue 1.3 (sold out), T-shirt – H&M Basic
Shoes – Jennie – Ellen (here), Jeans – Chicy (here), Coat – Issue 1.3 (sold out), T-shirt – H&M Basic

44 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *