Todays Outfit

vicgrey1 (1)-002Hej rara! Alltså gud vad man förtränger känslan av denna tid. När solen är framme så får vi ju i varje fall en timmes dagsljus mellan 11-12, men när solen inte är framme är det mörkt hela dagarna. Jag är i alla fall jäkligt glad över att vi fortfarande har plusgrader och ingen snö, wiho. Tur det går mot ljusare tider också att jag har massor med skoj att se framemot redan denna månad, så fokus på det. Hoppas ni haft en bra helg, här hemma har vi bockat av två grymma filmer. Prisoners och The Frozen Ground – måtte man älska bra thrillers. Älskar min håriga sweater också, på rea nu också för den delen. Puss!

Translate/ Can’t believe that I every year forget how dark this time of the year is. When the sun is up, we have around and hour of light between 11 and 12. But when the sun is away (like it have been the last week) we just have darkness. So glad that I have a lot of fun to look forward too already this month, so let’s focus on that parts. Hope you had an amazing weekend, here we have seen two movies – Prisoners and The Frozen Ground – gotta love great thrillers. Love my hairy sweater too, on sale now too! Hugs

vicgrey2Photos taken of: Sania Claus Demina (don’t forget to visit her fashionblog here)

Jacka – Gammal, Skjorta – Cheap Monday (here), Tröja – Frontrowshop (here), Jeans – Cheap Monday (here), Skor – Bronx (here)
Jacket – Old one, Skirt – Cheap Monday (here), Sweater – Frontrowshop (here), Denim – Cheap Monday (here), Shoes – Bronx (here

36 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *