Todays Outfit

Photo2yeezy-001Hej rara! Jag och Bangkok går verkligen inte ihop. Staden är säkert helt underbar om man får se lite andra sidor men tyvärr inte alls min grej på något plan av vad jag har sett. Dålig shopping, mat, upplevelser mm. Hotellet är i alla fall AMAZING och vi har supervarmt och pool på taket, så där är vi mest och njuter. Efter att ha bockat av alla shoppinggallerior närmast så har vi idag varit på Sea World och Madame Tussauds. Imorgon blir det den stora marknaden innan vi packar om för Koh Lipe och om jag längtar! Puss

Translate/ Bangkok isn’t really my thing (I’m sure it’s wonderful when you get to know it better).. Bad shopping, dirty, and the food isn’t really my thing. So I’m so excited to repack my bag tomorrow for Koh Lipe. I spending my days on the hotel-roof by the pool. At least our hotel and the weather is AMAZING. Tomorrow it’s time for the Chatuchak-market. Kisses!

Photo1yeezy-001

Skor – Vans (here), Jacket – Chiquelle (here), T-shirt – Imso (Here), Shorts – One Teaspoon (here)
Shoes – Vans (here), Jacket – Chiquelle (here), T-shirt – Imso (here), Shorts – One Teaspoon (here)

44 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *