The Collection is out #Rut&Circle

skyltgbg1Hej hjärtan! Har fullt upp här borta men har såklart kameran med mig så blir ett lite med live-inlägg imorgon. Så länge vill jag bara säga att mitt samarbete för Rut&Circle äntligen finns ute på deras webbshop och i butiker från och med idag. Har världens duktigaste läsare! Så in här och beställ den perfekta nyårsklänningen. Jag har utöver min design (såklart, hehe) haffat den supersöta och puffiga i lite Jones&Jones-anda som jag även bar under eventet i lördags. Den har Lina Bredberg designat och finns i svart och champagne. Sedan har jag självklart den i leopard som Frida Grahn designat, vilken även finns i svart. Älskar ryggarna. Puss!

Check out the collection HERE

Translate/ Hi darlings! I’m on full-speed over here, but I got my camera with me so I will bring you some live-post tomorrow. Until then I just wanted to tell you that my collaboration with Rut&Circle finally is out in stores and on the webshop. So get in and order the perfect new year’s eve-dress! I got my own (of course), the ballerina-dress that Lina made (love the Jones&Jones-feeling) and the leopard-one that Frida made! Love the backs. Hugs!

Törnegren_rut_HIGH_11Pic 1: Nathalie Ryngdahl Pic 2: Fredrik Karlsson

27 Responses to “The Collection is out #Rut&Circle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *