MENU
16:23 | November 23, 2013

A late good morning post

Fashion,Okategoriserade
image (97)Fullskärmsinfångning 2013-11-23 162024.bmpimage (96)

Hej fina! Åkte som sagt till Stockholm med min pojke igår. Bor på Clarion Sign som vanligt och jisses vad sköna sängar alltså. Vi har hunnit med att shoppa lite och ätit god mat. Tiden flyger som mest förbi här, så får bli en hetsrunda imorgon innan planet går. Vi ska snart börja göra oss i ordning för kvällen då nästan hela gänget från Im next + våra pojkar ska samlas för lite skojigheter. Börjar med att blanda drinkar på bartenderskolan, sedan Tapas och Berns. Puss!

26 Responses to “A late good morning post”

 1. Sanna on

  det låter som en toppenhelg verkligen, hoppas att kvällen va grym igår !

  Vilka otroligt fina bilder, är det din kille som tagit dom ? hur lägger du upp det när du / ni ska fota ? har du en ide och så försöker du få honom att få till det eller knäpper han efter hur han vill ha det ? hoppas du förstår vad jag menar

  Reply
 2. Matilda on

  De fina trosorna, är det dom med lägst midja av “dom tre” att välja på? Och vilken färg är det du ar på bilden?
  Storleksmässigt fattar jag inte hur de menar på American apparels hemsida. Har man S/M vanligtvis (vilket motsvarar ca 34-36 och 36-38), ska man då gå på siffrorna eller bokstaven där storlekarna visas? För S= 34-36 enligt storkelarna här hemma, men där står det att XL =36-38? Hoppas du förstod min kommentar, tack på förhand!

  Reply
 3. Matilda on

  Trosorna från American Apparel, hur går man efter storlekarna på dem när man ska beställa? Jag har S vilket motsvarar (34-36) men på deras hemsida står det att M motsvarar 34-36. Ska man gå efter bokstäverna som man brukar ha, eller bör man tänka en storlek större när man beställer?
  Sedan undrar jag om det är de med lägst midja du har på bilden?
  Krångligt formulerat, hoppas du förstod hur jag menade.
  Tack på förhand! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)