Going Out Trousers

Collage94Buy them here: 1, 2, 3, 4, 5, 6  

Nu är den barbenta perioden ett minne blott. Fått många förfrågningar om tips för utgångskläder. Jag är ingen klänningstjej utan känner mig absolut finast och mest bekväm i ett par byxor och en snygg topp, höga klackar och kanske en fin jacka över. Jag gillar inte riktigt att ha svarta jeans, lite för tråkigt men jag har ett par tighta kostymbyxor från BikBok jag använder näst intill varannan gång när jag är ute (är typ ute en gång varannan månad). Har i alla fall valt ut några modeller jag tyckte var fina. Hög midja och magkort topp är förövrigt min senaste favorit-kombo!

Translate/ The bare leg-season is over and I got a lot of questions about what to wear when you go out for party. I don’t like wearing dresses so I feel most comfertable and nice in a top, a pair of trousers, hig heels and sometimes a jacket on top. Here is some trousers I would like to wear. My latest crush is a pair of high waist-trousers together with an cropped top. So nice!

 

15 Responses to “Going Out Trousers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *